Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Νεάπολη - οι διαμαρτυρόμενοι απαιτητές της διαφάνειας και των αντικειμενικών κριτηρίων

Γέμισε η Νεάπολη με φέιγ βολάν για συγκέντρωση διαμαρτυρίας που υποτίθεται πως θα γίνει τη Τρίτη 25 Μαΐου στις 8 μ.μ. (δηλαδή αύριο)
Κάποιοι τύποι που λένε ΝΑΙ στον Καλλικράτη θα βρεθούν στη πλατεία Ειρήνης για να δηλώσουν πως η Νεάπολη έχει παραπάνω από 25000 κατοίκους και πως η Πολίχνη, η Σταυρούπολη, οι Συκιές, ο Εύοσμος και όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτες περιοχές και ανάξιες λόγου (Φυσικά δεν νοούνται άλλες πόλεις πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης)
Είναι κάποιοι Διαμαρτυρόμενοι Απαιτητές της διαφάνειας και των αντικειμενικών κριτηρίων που γέμισαν τη Νεάπολη με χιλιάδες ανυπόγραφα χαρτάκια που καταλήγουν στη γνωστή μιζέρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τα σκόρπισαν στις εισόδους των κατοικιών και στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα έχουν τη δυνατότητα, να γεμίζουν τη Νεάπολη (οικοδομές κι αυτοκίνητα) με προπαγανδιστικό υλικό βλακώδους έμπνευσης και να τοποθετούν ανυπόγραφα πανό σε δημόσιους χώρους χωρίς να βρεθεί κάποιος να διαμαρτυρηθεί (θα μπορούσε πάντως ο Δήμος να κάνει . . . τη δουλειά του)


κι αναρωτιόμαστε
  • Έγινε Δημοτικό Συμβούλιο τη προηγούμενη βδομάδα στο Δήμο Νεάπολης κατά το οποίο ο Δήμαρχος Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος πρότεινε την αντίδραση του Δήμου περί συνένωσης ;
  • Πρότεινε οργάνωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη και ταυτόχρονη διαμαρτυρία από αντιπροσωπεία του Δήμου στη Βουλή ;
  • Ψηφίστηκε η πρόταση του κυρ Δημάρχου από τις κυρίες και τους κυρίους του Δημοτικού Συμβουλίου
  • το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης συμφώνησε πως πρέπει να κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη ;
και μένει η απορία !
  • ποιοι είναι αυτοί που διοργάνωσαν αυτή τη συγκέντρωση ανώνυμα ;

    Δεν υπάρχουν σχόλια: