Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Κρίμα Ρε άνδρες Αθηναίοι

Ο Πράσινος Βούρκος ανακατεύτηκε
Μαζεύτηκαν πάλι!
Βατράχια, οι γυρίνοι, τα κουνούπια κι οι λοιποί οργανισμοί της περιοχής, μαζεύτηκαν
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ 

Θα έρθουν στην Αθήνα με αντιπροσωπεία Αρχιβατράχων
Θα κάνουν συγκέντρωση - διαδήλωση Γυρίνων & λοιπών οργανισμών




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσωκομματικοί τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη νέα χωροταξία που προβλέπει το νομοσχέδιο «Καλλικράτης».

Τα αίματα άναψαν μεταξύ του δημάρχου Νεαπόλης, Ναθαναήλ Λαδόπουλου, και του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή, παρουσία στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο τον «Καλλικράτη».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαδόπουλος, ο οποίος ζητά ο δήμος Νεάπολης να παραμείνει ανεξάρτητος, κινήθηκε απειλητικά κατά του υπουργού Εσωτερικών, κ. Ραγκούση, χαρακτηρίζοντάς τον «νεκροθάφτη της Νεάπολης», αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και του προσωπικού αστυνομικού του υπουργού, η επίθεση έμεινε μόνο σε λεκτικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι με το προσχέδιο του Καλλικράτη ο δήμος Νεάπολης παρέμενε ανεξάρτητος, ενώ με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο προβλέπεται η συνένωση των δήμων Νεαπόλεως, Συκεών, Αγίου Παύλου και Πεύκων σε έναν ευρύ δήμο Νεάπολης - Συκεών.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Γ. Ραγκουσης άφησε να εννοηθεί ότι το σχέδιο αυτό το προωθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης.

Αυτή την ώρα γίνονται συναντήσεις μεταξύ στελεχών τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, που αντιτίθενται στις συνενώσεις που προβλέπει ο Καλλικράτης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα, μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Νεάπολης με τη ΝΔ, Γιάννης Καρακουλάκης, του δημάρχου Αμπελοκήπων, Λ. Κυρίζογλου, του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γ. Αρβανιτίδης και του δημάρχου Νεάπολης.

Πάντως, σημείο τριβής μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι από ό,τι φαίνεται το ποιος θα λάβει το χρίσμα από το κόμμα για τη δημαρχία στις περιοχές που προβλέπονται συνενώσεις.

Voria.gr

Μαυροπίνακας είπε...

Υπάρχει πάντως κι η απάντηση του Λαδόπουλου σε αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε
http://voria.gr/details.php?id=17374

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο μάθημα λογικής: το είπε ο Λαδόπουλος ψέμματα είναι!!!
Αυτή η γελοιότητα να γεμίσουν τη Νεάπολη με ανυπόγραφα πανό και τρυκάκια ποιανού μεγάλου ήταν;
Τρανταχτό επιχείρημα: ο λαός της Νεάπολης θέλει ιση μεταχείριση με την Αθήνα!!!
Οι άλλοι θεσσαλονικείς γκαρτάσια που σηκώσατε το λάβαρο της μιζέριας!!!
Είπαμε το ψωμί τους υπερασπίζονται.