Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Αρχίστε να κρύβεστε

"Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι"

Οι άνθρωποι που ευθύνονται για τη κατάσταση που ζούμε,
οι άνθρωποι που στα πλαίσια της λεγόμενης  "κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας" κατοικοέδρευαν  στας Αθήνας, αλλά έτρεμαν από φόβο όταν ακούγονταν το σύνθημα "Να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή"

Είναι αλλού
Ζούνε αλλού.

Ζούνε αλλού αλλά ζουν κι ανάμεσα μας


Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προστατεύσουμε τη Βουλή διώχνοντας τις "πουτάνες" από μέσα για να μην είναι πια μπουρδέλο
Να σώσουμε τη Βουλή από αυτούς τους εγκληματίες


Να προστατεύσουμε και τις γειτονιές μας από τα "Λαμόγια" που τους ακολουθούν ακόμη


ΟΥΣΤ ΡΕ


Έχετε μούτρα και μιλάτε;


Έχετε πολύ θράσος!


Υ.Γ.Αρχίστε να κρύβεστε 


- Τη φωτογραφία την έκλεψα από το ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Νεάπολη - οι διαμαρτυρόμενοι απαιτητές της διαφάνειας και των αντικειμενικών κριτηρίων

Γέμισε η Νεάπολη με φέιγ βολάν για συγκέντρωση διαμαρτυρίας που υποτίθεται πως θα γίνει τη Τρίτη 25 Μαΐου στις 8 μ.μ. (δηλαδή αύριο)
Κάποιοι τύποι που λένε ΝΑΙ στον Καλλικράτη θα βρεθούν στη πλατεία Ειρήνης για να δηλώσουν πως η Νεάπολη έχει παραπάνω από 25000 κατοίκους και πως η Πολίχνη, η Σταυρούπολη, οι Συκιές, ο Εύοσμος και όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτες περιοχές και ανάξιες λόγου (Φυσικά δεν νοούνται άλλες πόλεις πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης)
Είναι κάποιοι Διαμαρτυρόμενοι Απαιτητές της διαφάνειας και των αντικειμενικών κριτηρίων που γέμισαν τη Νεάπολη με χιλιάδες ανυπόγραφα χαρτάκια που καταλήγουν στη γνωστή μιζέρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τα σκόρπισαν στις εισόδους των κατοικιών και στα τζάμια των αυτοκινήτων.
Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι καθυστερημένοι, αλλά σίγουρα έχουν τη δυνατότητα, να γεμίζουν τη Νεάπολη (οικοδομές κι αυτοκίνητα) με προπαγανδιστικό υλικό βλακώδους έμπνευσης και να τοποθετούν ανυπόγραφα πανό σε δημόσιους χώρους χωρίς να βρεθεί κάποιος να διαμαρτυρηθεί (θα μπορούσε πάντως ο Δήμος να κάνει . . . τη δουλειά του)


κι αναρωτιόμαστε
  • Έγινε Δημοτικό Συμβούλιο τη προηγούμενη βδομάδα στο Δήμο Νεάπολης κατά το οποίο ο Δήμαρχος Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος πρότεινε την αντίδραση του Δήμου περί συνένωσης ;
  • Πρότεινε οργάνωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη και ταυτόχρονη διαμαρτυρία από αντιπροσωπεία του Δήμου στη Βουλή ;
  • Ψηφίστηκε η πρόταση του κυρ Δημάρχου από τις κυρίες και τους κυρίους του Δημοτικού Συμβουλίου
  • το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης συμφώνησε πως πρέπει να κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη ;
και μένει η απορία !
  • ποιοι είναι αυτοί που διοργάνωσαν αυτή τη συγκέντρωση ανώνυμα ;

    Σάββατο 22 Μαΐου 2010

    Κρίμα Ρε άνδρες Αθηναίοι

    Ο Πράσινος Βούρκος ανακατεύτηκε
    Μαζεύτηκαν πάλι!
    Βατράχια, οι γυρίνοι, τα κουνούπια κι οι λοιποί οργανισμοί της περιοχής, μαζεύτηκαν
    Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;

    Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ 

    Θα έρθουν στην Αθήνα με αντιπροσωπεία Αρχιβατράχων
    Θα κάνουν συγκέντρωση - διαδήλωση Γυρίνων & λοιπών οργανισμών




    Σάββατο 15 Μαΐου 2010

    Αλλαγές στον Καλλικράτη - Δήμος Νεάπολης / Συκεών





    Κατατέθηκε χθες το απόγευμα το Σχέδιο Νόμου "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης"


    Κατεβάστε το σχέδιο Νόμου ΕΔΩ 
    Δείτε Χάρτες και Στατιστικά ΕΔΩ


    Σε ότι αφορά τη Νεάπολη υπάρχει μια μικρή αλλαγή

    Στο Νομό Θεσσαλονίκης
    συνιστώνται οι κατωτέρω δήμοι:
    1. Δήμος Θεσσαλονίκης  με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτελούμενος από τους δήμους α. Θεσσαλονίκης και β. Τριανδρίας, οι οποίοι καταργούνται.
    2. Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου  με έδρα τον Εύοσμο αποτελούμενος από τους δήμους α. Ελευθερίου-Κορδελιού και β. Ευόσμου, οι οποίοι καταργούνται.
    3. Δήμος Νεάπολης - Συκεών με έδρα τις Συκιές αποτελούμενος από τους δήμους α. Συκεών β. Αγίου Παύλου γ. Νεαπόλεως και δ. Πεύκων, οι οποίοι καταργούνται.
    4. Δήμος Παύλου Μελά  με έδρα τη Σταυρούπολη  αποτελούμενος από τους δήμους α. Σταυρουπόλεως β. Πολίχνης και γ. Ευκαρπίας, οι οποίοι καταργούνται.
    5. Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης  με έδρα τους Αμπελόκηπους αποτελούμενος από τους δήμους α. Αμπελοκήπων και β. Μενεμένης, οι οποίοι καταργούνται.
    6. Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη με έδρα το Πανόραμα και ιστορική έδρα το Χορτιάτη αποτελούμενος από τους δήμους α. Πανοράματος β. Πυλαίας και γ. Χορτιάτη, οι οποίοι καταργούνται.
    7. Δήμος Χαλκηδόνος με έδρα τα Κουφάλια και ιστορική έδρα τη Γέφυρα αποτελούμενος από τους δήμους α. Χαλκηδόνος β. Αγίου Αθανασίου και γ. Κουφαλίων, οι οποίοι καταργούνται.
    8. Δήμος Δέλτα με έδρα τη Σίνδο αποτελούμενος από τους δήμους α. Εχεδώρου β. Αξιού και γ. Χαλάστρας, οι οποίοι καταργούνται.
    9. Δήμος Ωραιοκάστρου με έδρα το Ωραιόκαστρο αποτελούμενος από τους δήμους α. Ωραιοκάστρου β. Μυγδονίας και γ. Καλλιθέας, οι οποίοι καταργούνται.
    10. Δήμος Λαγκαδά με έδρα τον Λαγκαδά αποτελούμενος από τους δήμους α. Λαγκαδά β. Λαχανά γ. Ασσήρου δ. Σοχού, ε. Καλλινδοίων στ. Κορωνείας και ζ. Βερτίσκου, οι οποίοι καταργούνται.
    11. Δήμος Θερμαϊκού με έδρα τη Περαία αποτελούμενος από τους δήμους α. Θερμαϊκού β. Επανομής γ. Μηχανιώνας, οι οποίοι καταργούνται.
    12. Δήμος Θέρμης με έδρα τη Θέρμη αποτελούμενος από τους δήμους α. Θέρμης β. Μίκρας γ. Βασιλικών, οι οποίοι καταργούνται.
    13. Δήμος Βόλβης με έδρα το Σταυρό αποτελούμενος από τους δήμους α. Αγίου Γεωργίου β. Μαδύτου γ. Αρεθούσας δ. Απολλωνίας ε. Ρεντίνας και στ. Εγνατίας, οι οποίοι καταργούνται.
    Β. Στο δήμο Καλαμαριάς δεν επέρχεται καμία μεταβολή.